275.000 kr. på to uger

Alexanders Bistro solgte over 2500 værdibeviser på brunch på no time, og fik på den måde en masse nye kunder og alt muligt nice. Det er mega glade for det. Læs selv hvad Alexander Beier udtaler:

“Den er god nok, jeg er rigtig glad for det. Jeg har fået nye kunder og solgt en helvedes masse god mad”

Vil du også på Downtown?

Vores hjerter banker for unikke madoplevelser, og vi er eksperter i at formidle smage gennem skarpt og personligt content. Se et udpluk af billeder og artiklen fra Soul Massage succes-kampagne herunder.

Traditioner og opfindsomhed
Glem alt, hvad du synes, du ved om en brunch. I den hippe og pulserende Carlsberg Byen slog Alexanders Bistro sidste år dørene op for en bistro, der ligesom den nye bydel forener det klassiske og det nye, traditioner og opfindsomhed. Kokkene er hapset direkte fra Michelin-restauranter i København og Paris, og niveauet er tårnhøjt – krydret med en hyggelig, hjemlig stemning.

Glæd dig til Alexanders Bistros uovertrufne brunch – du får bl.a. en blød eggs benedict med luftig hollandaise på chiffon og spinat grillet på yakatori-grill, hjemmeimporteret og -hængt parmaskinke fra Parma, Peter Beiers legendariske chokolade-spread, surdejsbrød, en japansk misosuppe med trøfler og en tarte tatin, der laves på æbler fra egen plantage, når de er i sæson.

Gratis mediepakke

Grafiker og fotograf
Artikel og storytelling
Bred eksponering

Risikofri markedsføring

No cure, no pay
Vores succes er din succes
Målbare resultater

Højt serviceniveau

Forklaring og hjælp
Servicering af kunder
Direkte kontakt

Skal vi skabe vækst sammen?