Daily Media – et personligt mediehus

Daily Media består af de fire e-commerce brands: Take Offer, Downtown, Niche og Spis i Byen. Tilsammen udgør de en af Danmarks største oplevelses- og tilbudsudbydere og har en af landets største medlemsdatabaser på over 900.000 unikke medlemmer.
Hvert brand er helt sit eget, men fælles er et ønske om at skabe en bedre hverdag med fantastiske oplevelser, mindeværdige rejser og spændende livsstilsprodukter. Alt sammen til priser, som vores medlemmer finder attraktive.
Vi samarbejder med førende rejsebureauer, landets bedste restauranter, verdenskendte brands og små lokale forretninger for at tilbyde vores medlemmer gode oplevelser til gode priser. Gennem målrettede og attraktive kampagner hjælper vi vores partnere med markedsføring og salg via nyhedsbreve, sociale medier, digitale annoncer og vores webuniverser

Vi vil være dem, du ringer til!

Vores vision hos Daily Media er at være den foretrukne salgs- og marketingskanal for virksomheder, som arbejder indenfor mad og livsstil – danske som internationale, store som små.
Vores mål er at skabe værdi for vores loyale medlemmer med gode og aktuelle kampagner hver eneste dag, så vores medlemsdatabase fortsætter med at vokse sig større.
Det kan vi ikke gøre uden vores fantastiske partnere!

Vi værner om det tætte partnerskab

Hos Daily Media baserer vi i høj grad vores forretning på gode og bæredygtige relationer. Vi er kun en succes, når vores partnere og deres kampagner er succesfulde, og det opnår vi bedst med en tæt dialog.
Alt produceres inhouse af vores dygtige fotografer, tekstforfattere, designere, udviklere og marketingsspecialister og vores serviceafdeling yder personlig hjælp til både partnere og medlemmer.

Skal vi skabe vækst sammen?