Take Offer – budgetvenlige rejseoplevelser

Take Offer er vores rejsesite, som opfylder rejseønsker for tusindvis af danskere hvert år. Vi fylder 450.000 indbakker med rejsedrømme, og vores mission er at inspirere og tilbyde rejser og ophold til hele verden – til en god pris.

I samarbejde med vores partnere, som tæller store rejsebureauer, små kroer, hotelkæder og spahoteller, gør vi det let og overskueligt at opleve verden – og så promoverer vi kun de rejseguides og -tilbud, som vi også selv går og drømmer om, uanset om det er de helt store rejser eller de små afbræk fra hverdagen, der venter. 

Rejse med Take Offer

På takeoffer.dk finder du tilbud på alt fra getaways i dejlige danske byer, storbyferier i Europa og solferier til sydens sol og varme. Vi finder hele tiden nye, spændende rejsedestinationer!

Case

“Jeg har en tryghed i, at jeg ved, at det rykker, når jeg sætter noget til salg hos Take Offer. Der er mange, der gerne vil samarbejde med os, men jeg synes, at I er unikke på, hvor effektiv processen er. Jeg får hurtigt vores kampagne til gennemgang i huset og så kan vi være live, når vi ønsker. Det er ret fantastisk og det er præcis dét, jeg har brug for.”

– Emilie Hjort, Kommerciel Manager, Marienlyst Strandhotel

Skal vi skabe vækst sammen?