Konkurrencebetingelser

Sidste opdatering: 04. juni 2024.

Når du tilmelder dig konkurrencen, deltager du i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til Niche.dk.

Indholdsfortegnelse

Præmien

Præmien inkluderer:

  • Et gavekort til Niche.dk på 500 kr.
  • Kan benyttes til alle smagsoplevelser på Niche.dk

Udbyder

Betingelserne er gældende for Niche DK ApS.

Alle henvendelser vedr. konkurrencen bedes sendt til service@dailys.dk

Periode

Konkurrencen er aktiv frem til d. 30-06-2024. Vinderen trækkes d. 01-07-2024.

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at indtaste din e-mailadresse, dit fornavn og dit postnummer. Vi gør opmærksom på, at du kun kan deltage i konkurrencen én gang.

Lodtrækning

Vi trækker en vinder efter konkurrencens udløb ved tilfældig lodtrækning blandt alle, der har tilmeldt sig konkurrencenNiche ApS forbeholder sig retten til at diskvalificere personer ved begrundet mistanke om snyd.

Vinderne får direkte besked via den mailadresse, der bruges til at deltage i konkurrencen. Når mail om præmie er sendt, har vinderen to dage (48 timer) til at reagere, for at få indløst sin præmie, derefter bortfalder præmien, hvorefter en ny vinder vil blive trukket, der ligeledes får to dage (48 timer) til at reagere – ved deltagelse i konkurrencen accepteres dette. Bemærk, at perioden for oplevelsen ikke kan ændres.

Betingelser for deltagelse

Konkurrencen præsenteres af Spis i Byen ApS. Konkurrencen gælder for alle danske statsborgere over 18 år, der er bosat i Danmark. Ansatte hos Daily’s ApS, samt deres nærmeste familie kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er gratis og ikke købsbetinget.
Når du tilmelder dig konkurrencen giver du samtykke til, at Niche ApS må sende dig daglige mails med tilbud og inspiration, samt automatiske mails såsom: velkomstmails, tabt kurv mail og andre markedsføringsmails. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Bemærk: præmien kan ikke ombyttes til kontanter og præmiens indhold kan ikke ændres.

Afmelding

Du kan altid afmelde dig mails fra Niche ApS ved at klikke på linket ”Afmeld” øverst og nederst i alle mails.

Personoplysninger

Niche ApS gemmer de oplysninger du afgiver når du tilmelder dig, samt oplysninger, der afgives hvis du opdaterer din profil. Niche ApS registrerer desuden tilgængelige oplysninger om dine køb. Vi benytter disse oplysninger til at målrette de tilbud og den information, vi sender til dig bedst muligt, så du modtager relevant information og tilbud. Oplysningerne bruges udelukkende i markedsførings øjemed og videregives aldrig til 3. part uden dit samtykke.

Du kan til hver en tid bede om adgang til de personlige oplysninger vi har registreret om dig og bede om at få dem slettet eller rettet hvis de er ukorrekte, eller du ønsker dem slettet.

Udbyder

Konkurrencen udbydes af Niche ApS, Trommesalen 5, 1. sal, 1614 Kbh. V. CVR: 32780709. Niche ApS påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen, og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.