Daily Media Creative

I Daily Media har vi over 12 års erfaring med kommunikation, grafisk design, online såvel som offline markedsføring, webdesign og -udvikling, samt konceptudvikling. Derfor kan vi med masser af erfaring i rygsækken tilbyde løsninger indenfor selvsamme områder.

Webdesign og -udvikling

Hvis du har behov for at udvikle på din egen hjemmeside eller lave en helt ny, kan vi hjælpe dig hele vejen. Vi tilbyder både letvægts og komplicerede løsninger. De fleste opgaver kan løses med custom WordPress-opsætninger, hvor vi bygger ovenpå WordPress-platformen. Vi har både designere og udviklere i huset, så hvis du fortæller os om dine ønsker, vil vi helt sikkert kunne finde en god løsning sammen.

Grafisk Design

Vores grafikere kan løse både små og store grafiske opgaver. Alt fra fritlægninger til visuelle identiteter. Skal du have hjælp til grafisk design af enhver art kan du altid tage fat i os. Vi sørger i øvrigt altid for at involvere dig i processen, da det er vigtigt, at alle er tilfredse med resultatet. Vi har i øvrigt også professionelle fotografer i huset, hvis der er brug for billeder til en given grafisk opgave.

Foto og video

Vores professionelle foto og -videografer er grundet vekslende kampagner på vores mange platforme i stand til at løse fotoopgaver af forskellig kaliber. Vi kan derfor hjælpe dig, hvis du mangler billeder til din forretning eller hjemmeside.

Fotos

Skal du have hjælp til grafik eller web?